Monday, June 21, 2010

Palukesi

Alustame lihtsatest asjadest. Puhkuse ajal sattusin helmemajandust korrastama, sealhulgas sain ülevaate, kui palju on mul igasuguseid kasutamata helmekesi, mis ainult kiiret konksustamist vajavad. :) Aga see tundub alati kuidagi liiga lihtne, et viitsiks ette võtta. :) Igatahes ühed kassisilmsed "haihambad" said konksud taha - head ja pretensioonitud kõrvakad igapäevaseks kandmiseks, tundub mulle.
Oktoobrikate järjekordse käsitööõhtu soojenduseks mudisin ühel päeval ka savi. Muuhulgas tegin blendimist, mis kahjuks mustri sees mõnevõrra ära kadus. Aga ühest ülejäänud torust sai mummud ära katta ja kuskil seal mummu ja konksu vahel on ka üks lihvitud läbipaistev helmeke, juhuks kui pilti vaadates kõhklema jääte... :)
Osad torudest said lisaks ühte- ja teistpidi lõigatud ning siis nelinurkseks mustriks kokku sätitud. Lõigates, nagu mul alati, moondus muster muidugi mitte enam nii nelinurkseks. :) Aga vaikselt hakkab ühepaksuste lõigete tegemine juba välja tulema, mistõttu moondumine on ikkagi väiksem kui nii mõnigi kord varem. Need on prisked kõrvakad, aga samal ajal üsna rahulikus värvigammas, seega kantavad ka konservatiividele. :) Panin magistri kaitsmise ajaks kõrva, sobisid kuidagi nii hästi musta-valge kooslusega. Ei tea, kas teinekord annaks tööle lisapunkte ka selle eest küsida...? :D

No comments: