Sunday, August 04, 2013

Hi there!

Sain Rootsis IKEAsse käima. :) Oh ja ah, aga kuna autos oli iga ruut- ja kuupsentimeeter arvel, suutsin ära tuua vaid paar lillepotiümbrist, pildiraami, lõikelauda ja pappkarpi. Need viimased siis helmekraami elegantsemaks ärapaigutamiseks mu väga avatud riiulitele. Karpide kokkumonteerimine oli puhas lust ja rõõm. Oeh ma ikka südamest armastan neid täiskasvanute legosid!

Aga kuna karpide ümbersättimisel tuli veidi ka korda luua, siis olin sunnitud vähemalt ühe karbikaane pooliku tööga ära lõpetama. Siin see siis on. Täpselt ainult ei tea, mis sellega nüüd peale hakata, sest roheline värv pole ikka veel mulle sobima hakanud. Kõrvakad on aga ilusad. Sillerdavad ja läikivad sellised. :)



***
I just love IKEA (unfortunately not available in Estonia) and I had a chance to visit it on our trip to Sweden. Although every square inch of space was counted, I managed to squeeze some stuff I bought into the car. Including a few boxes for my beads which eventually leaded to cleaning up some handicraft-shelves and half-done pieces. 

So here it is - finally finished earrings. I am not sure what to do with them since green color still does not suit me, but let's see. Earrings are lovely nevertheless, all sparkly and shiny. :)

No comments: