Monday, January 17, 2011

Annan elumärki

Kiire elumärk veel enne Hollandisse sõitu. Hallitooniline vähese sinise elemendiga esindaja lilleperekonda. Keskel kivike toonis crystal. Pooleli on ka üks kaelakee, aga tundub, et enne sõitu ei jõua, nädalavahetusel olen MK etapil, siis jälle sõidus ja niimoodi lähebki taas kaks nädalat mööda. Nagu mu viimasest blogipostitusestki, eksole...

Ahjaa, tegelikult jõudsin vahepeal ka ühe tabureti ära lihvida/värvida ja oktoobrikate decoupage-õppeõhtul Sunrise juhendamisel salvräti/krakleelillekesed peale teha, ootab vaeseke alumisel korrusel lakikihti. Küllap saab. Kui mitte varem, siis jõuluks ikka :) (see nali pärineb esimese remondietapi päevilt, kus venimise alguses sai ikka hoogsalt lõõbitud - peale pooltteist aastat lõõpisid sugulased sama hoogsalt vastu, et teinekord tuleks täpsustada, millise aasta omast jutt käib :) ).   

2 comments:

Katrin mdmB said...

Mmm, kaunis! Paistab, et matid seemnehelmed on sul lemmikuks? Roosad kõrvakad ka - imeilusad!

Seren said...

Matid tunduvad tõesti kuidagi loomulikumad ja igapäevaselt kantavamad. Ilmselt seetõttu, et ma pole ise eriti ehtekandja ja läikivad asjad tunduvad liiga silmatorkavad. :) P.S. Minu suure eeskuju kiidusõnad teevad kohe eriliselt head meelt. :)