Sunday, January 30, 2011

Ei ole pilti, ei ole...

Ma nüüd ei teagi, kas hakata seda kulunud hala üldse kuulutama, et kustkohast inimesed oma hobide jaoks aega leiavad ja kuidas minul nii kitsaks kuidagi läheb sellega? Kas küsimus on selles, et valida tuleb vaid üks hobi? Lapsed peavad vähemalt teismelised olema? Kaisutamine kaasaga toimub muul ajal või suudavad eriti osavad seda helmeste käsitlemisega samal ajal teha :)? Nädalavahetusel kaugemaid sugulasi väisamas ei käi?

Igatahes, nagu juba ilmselt selge on - tänaseks pole mul ikka veel midagi näidata. Väikesed süümepiinad muidugi on, sest endamisi sai lubatud, et igal kuul viis postitust võiks ju ära jõuda. Aga no vot ei jõua. Et ennast lugeja ootava pilgu ees veidikenegi rehabiliteerida, pakun hoopiski natuke inspiratsiooni ehk mõned ägedad välismaised blogid.

http://try-to-be-better.blogspot.com/ - veidi lakooniline teksti poolelt, aga see-eest kui seal edasi möllate, siis jõuate ka tema õpetuste veebipoodi ja vot seal on päris mitu õpetust ka tasuta saadaval. Muuseas, just ühte tema õpetust ma praegu teengi.

http://maddesignsbeads.blogspot.com/ - ühe mu eelmistes postitustes esile toodud raamatu autor. Mõnusa lugemise blogi ja ammendamatu inspiratsiooniallikas. No ikka tõeliselt kaunid asjad.

http://smadarstreasure.blogspot.com/ - natuke kaootiline blogikujundus, kuid mitmeid lahedaid asju. Taas üks õpetuste valmistaja ja kodulehelt leiate lingi ka veebipoodi.

http://pencio.chezblog.com/ - prantsusekeelne, ma loen google tõlkija abil. :) Teeb erinevaid tehnikaid, seega kohati mõnevõrra minu huviorbiidist väljas, aga materjali peaks siiski piisavalt seal olema.

Nii, blogid kirjas. Tegelikult on mul veel vingem nimekiri veebipoodidest (peamiselt etsy keskkonnas), mis on samamoodi täiesti lõputu allikas läbitöötamiseks, aga ma jätan selle siis järgmiseks korraks, kui mul midagi endal ette näidata pole. :) Karta on, et seda polegi väga kaua vaja oodata...

Edit: peaaegu oleks unustanud, ülevaate erinevatest suurepärastest ehtemeistritest annab ka lehekülg http://worldartisangems.com/

No comments: