Tuesday, February 22, 2011

Täpid vs ruudud

Ruudud on lahedad. :) Nende väljatöötamine võttis aga jupp aega - praegugi on mitu proovilappi töölaual õnnetu näoga vaatamas. Peamine mure oli see, et RAW nelinurga ühele poole midagi lisades kiskus lapikese kohe kaardu. Proovisin nii ja naa, võtsin RAW-kuninganna DeCosteri õpetused ette - ikka ei miskit. Ja siis mingil hetkel sähvatas, et kui vastasmõjuna teisele poole ka midagi lisada, siis tõmbab ehk sirgu tagasi. Ja töötaski! Sellelsinastsel põhjusel ongi ruudud ühelt poolt ühtemoodi, teiselt poolt aga täpilised. :) Käevõru võib kanda seega vastavalt vallatuse astmele. :)

Tšehhi seemnekad 11/0 ja mõned klaasist kuubikud e-bay lõpututest varudest. Tegelikult tahtsin vahele kristallist nelinurkse raami panna, aga olemasolevad olid veidi väikesed ja ei jõua praegu oodata, kuna 20 mm-sed kohale jõuaksid. Aga plaan on, sest ma arvan, et siis oleks veel šefim.

Ja üldse, selleks, et ma 5 postitust kuus ära teeks, tuleb rohkem kõrvarõngaid teha. :)))

Pildid on hallivõitu jah, tegin akna peal. Pealelõunal läheb valgus väga kiiresti minema ikka veel. Aga kevad pole kaugel!
  
... ja minu kolmeaastase šedööver, kes pidi offkooooorss ka pildistama, kui mina seda teen - päris huvitav nurk, eksole. :)

No comments: