Sunday, March 28, 2010

Julge hundi rind on karvane

Üle pika aja tellisin endale helmeid ja vidinaid juurde. Nagu ikka läks käest ära, aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. :D Hoopis sellest, et tellimuse hulgas oli ka swarovski ripatseid ja helmeid. Esimesed ripatsid sain kätte ja juba paar päeva sügeles, et teeks neist planeeritud kõrvarõngad ära. Vaatasin ühest küljest ja teisest. Siis kolmandastki. Ja ei suutnud leida ühtegi ideed, kuidas neile mingit lisaväärtust anda lisaks konksu lihtlabasele külgeriputamisele.

Selle asemel testisin hoopis, kuidas kunagi ammu-ammu Mdm-Beadalot käest hangitud pesades swarovskeid/preciosasid mingi aluse peale kinnitada. Aluseid mul nimelt pole ja iga helmekübar lamedaks virutamist ei kanna välja ka. Peale mitmeid katseid tulid välja ülinunnud roosid. Üsna rasked, kuna on tibetian silver helmekübaratega tehtud. Seetõttu oli nende kinnitamine ka üks igavesti keeruline töö - kippusid lehekese liiga taha suruma ja ise värvidega maa poole jääma.

No igatahes lõpuks sai valmis. Minu kõige esimene kristalli sisaldav töö. Täiesti nunnu. :) Kristalli värv on siam. Leheke on tegelikult hõbedane, peegeldab aluselt värvi lihtsalt. :)

No comments: