Saturday, March 20, 2010

Veel ajaloost

Nüüd jõudsin ma lõpuks pildid ka oma fotokast ära tõmmata ja avastasin, et sellega polnud ma tegelenud jõuludest saati. Puhtalt laiskusest. :)

Mullune kingitus suguvõsa vanemale naisgeneratsioonile:

Šokolaadi-kreegimoos (kreegid, suhkur, šokolaad, minu retsept) - šokolaadi maitset pole eriti tunda, aga lõhn käib küll üle pea. :)
Kookosemesi (retsept selles blogis) - jäi minul ikkagi vedel mis vedel ja mingi kahtlane lõhn ka küljes. Ei teeks rohkem.
Laimidžemm (retsept sellessamas blogis) - väga efektne, tarretus suurepäraselt. Üsna mõrkjas muidugi, et kus seda just kasutada saab... Ise kasutasin jõulukalkuni maitsestamisel. :) Päris vahva omaette siiski.
Aprikoosivõie (jälle siinsamas) - jälle täitsa mõnna asi, ainult minu maitse jaoks nõksa liiga rammus. Pannkoogi peale sai söödud siiski isuga.
Sibulamarmelaad (jah, ikka siinsamas) - väga meeldis, lõhn ainuüksi oli super. Kasutasin lasanje sees ka, ülimõnna (herr Iss muidugi ei hinnanud eriti seda magusat kõrvalmaitset).

No comments: